Egyik esetnél történt személyi sérülés

2022.03.23. 09:08

Három balesethez is kiérkeztek a rendőrök kedden Zalában

Gellénháza felé, Nagykutas irányába és Muraszemenyén is történt szerencsétlenség.

police.hu

Ütközés Gellénháza felé Fotó: police.hu

A police.hu összesítője szerint, egy 33 éves petőhenyei férfi közlekedett kedden 9 óra 30 perckor autóval a 7401-es számú úton Zalaegerszeg irányából Gellénháza felé, amikor a 4-es kilométerszelvénynél az előtte haladó balra kanyarodási szándékkal forgalmi okból megálló 72 éves sitkei férfi által vezetett gépjárműnek ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt.

 

Baleset Nagykutas irányában Fotó: police.hu

 

Egy másik esetben egy 31 éves nagykutasi nő közlekedett délelőtt  személygépkocsival a 7404-es számú úton Andráshida felől Nagykutas irányába. A 76-es számú főút kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását, és behajtott a kereszteződésbe, majd összeütközött egy szabályosan érkező 46 éves bocföldei férfi által vezetett személygépkocsival. Szerencsére ebben az esetben sem történt személyi sérülés. 

 

 

A harmadik eset délután történt Muraszemenyén, amikor egy 48 éves nagykanizsai férfi a Zrínyi úton hátramenetet hajtott végre egy tehergépkocsival, és nem észlelte az úttesten szabálytalanul áthaladó gyalogost, és elsodorta.  A balesetben a 29 éves muraszemenyei férfi megsérült.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában