Frissen Zalából

2022.02.03. 16:03

Viperával akarta rendezni a vitát a pakodi férfi

A 29 éves pakodi férfi 2021. augusztus 23-án kora délután telefonos egyeztetés után jelent meg Zalaegerszegen ismerőse Ságodi úti munkahelyénél rendezni korábbi, féltékenység miatt kipattant vitájukat.

Arany Gábor

Forrás: Illusztráció / Pexels

A munkahely bejáratánál várta már ismerőse, aki láttán a pakodi férfi autójából kiszállt, viperával a kezében indulatosan odament hozzá és egy alkalommal a viperával megütötte a fejét. Ekkor dulakodni kezdtek, a megtámadott ellökte ellenfelét, aki ettől az autó motorháztetejére esett, de újra támadásba lendült és meg egyszer lesújtott a viperával ellenfele fejére. A bántalmazás azzal ért véget, hogy egy nő a két férfi közé állt, a támadót próbálta visszatartani, a viperát elvenni tőle, és felszólította a verekedés abbahagyására. Ennek hatására aztán a pakodi férfi autójával elhajtott. A bántalmazásban a megtámadott könnyű sérüléseket szenvedett.


A magáról megfeledkezett férfi ellen az egerszegi járási ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat közölte dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában