Tartsák be a szabályokat!

2022.01.13. 08:19

Több közlekedési baleset is történt Zala megyében

Megyénkben az elmúlt 24 órában 10 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 45 éves nagykanizsai férfi 2022. január 12-én 6 óra 40 perckor a 7401-es számú úton Gellénháza irányából Nagylengyel felé, amikor a 13-as kilométerszelvénynél egy őz ugrott a gépjárműve elé, melyet elütött. A vadon élő állat tovább szaladt.

Forrás: police.hu

Egy 49 éves rigyáci nő közlekedett kicsit később, a 7-es számú főúton Sormás irányából egy személygépkocsival, amikor egy őz ugrott a járműve elé, melyet elütött.

Forrás: police.hu

Egy 25 éves babosdöbrétei férfi közlekedett délelőtt egy tehergépkocsival Zalaegerszegen a Berzsenyi Dániel utcában a Sport utca felé, amikor figyelmetlensége miatt kikerülés közben érintőlegesen nekiütközött az úttest jobb szélén várakozó személygépkocsi visszapillantó tükrének.

Forrás: police.hu

Egy 43 éves letenyei nő délután Nagykanizsán a Kisfaludy Sándor utcában az úttest bal oldalán várakozott egy személygépkocsival, és amikor el akart indulni figyelmetlensége miatt nekigurult az előtte szintén várakozó személygépkocsi hátuljának.

Forrás: police.hu

A balesetekben személyi sérülések nem történtek - adta hírül a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában