Frissen Zalából

2022.01.24. 08:09

Több baleset is történt Zala megyében az elmúlt 24 órában

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 52 éves keszthelyi nő közlekedett 2022. január 23-án 1 óra 5 perckor egy személygépjárművel Keszthelyen a Napfény Soron, amikor a Vastagkovácsi buszmegállónál egy vadon élő állat ugrott a gépjárműve elé, melyet elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a szarvas elfutott – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

Egy 20 éves őrtilosi férfi közlekedett egy személygépkocsival 22 óra 9 perckor Nagykanizsán, a Platán soron a Rózsa utca irányából, amikor egy enyhén balra ívelő útkanyarulatban megcsúszott, megpördült, majd a menetiránya szerinti bal oldali kiemelt szegélyen áthaladva, egy fának ütközött. Ezt követően a járműve továbbgurult és egy beton oszlopnak ütközött neki. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök kilenc főt állítottak elő, közülük hetet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!