Frissen Zalából

2022.01.18. 09:56

Személyautó ütközött tehergépkocsival a 76-os főúton

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 17 éves bocföldei férfi közlekedett az általa vezetett tehergépkocsival 2022. január 17-én 7 óra 40 perckor Zalaegerszeg külterületén, Ságod irányából a 76-os számú főút irányába. Közlekedése során a 74106 számú mellékút és a 76 számú főút útkereszteződéséhez érve az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasításának eleget téve megállt, azonban úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget a neki jobbról, a védett főúton Zalaegerszeg felől Bagod irányába személygépkocsival közlekedő 38 éves zalaegerszegi férfinek és összeütköztek. A balesetben a személyautó vezetője megsérült, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány kettő személyt fogott el, egyet az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában