Frissen Zalából

2022.01.20. 10:14

Nyerges vontatónak ütközött egy autó a 7537-es úton

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nyolc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 20 éves pákai férfi közlekedett személygépjárművel a 7537-es számú mellékúton Lentiszombathely felől Iklódbördőce irányába 2022. január 19-én 15 óra 45 perckor. Haladása során a helytelenül megválasztott követési távolság miatt későn észlelte az előtte lassító, 28 éves román állampolgár által vezetett nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvényt, ezért intenzív fékezése és a kitérő manővere ellenére a járműve jobb oldali elejével a járműszerelvény bal oldali hátsó sarkának ütközött. Az ütközés következtében mindkét járműben anyagi kár keletkezett, személyi sérülés a baleset során nem történt.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány egy személyt fogott el az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!