Frissen Zalából

2022.01.27. 09:02

Két vadgázolás is történt a 74-es főúton az elmúlt 24 órában

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 48 éves nagykanizsai nő közlekedett 2022. január 26-án 7 órakor a 74-es számú főúton Nagykanizsa irányából egy személygépkocsival, amikor a második kilométerszelvénynél balról egy szarvastehén futott ki az úttestre, melyet intenzív fékezés ellenére is elütött. A balesetben személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

Másfél órával később szintén a 74-es számú főúton, a 4. kilométerszelvénynél Nagykanizsa irányába egy őzbak futott egy 46 éves pacsai férfi által vezetett személygépjármű elé, melyet elütött. Személyi sérülés nem történt, a vadon élő állat elpusztult.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök négy főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!