Befejezték a vizsgálatot

2022.01.23. 10:31

Ittasan, rendszám nélküli autóval közlekedett egy kustánszegi férfi

A zalaegerszegi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

police.hu

Forrás: police.hu

A Gellénházi Rendőrőrs körzeti megbízottai 2021. december 23-án 12 óra 23 perckor Csonkahegyhát külterületén a 74117-es számú úton közlekedtek egy gépkocsival, amikor észlelték, hogy előttük egy rendszám nélküli személyautó halad Csonkahegyhát irányába, ezért megállították.

Az autót vezető 60 éves kustánszegi férfinál felmerült a gyanú, hogy a vezetés megkezdése előtt alkoholt fogyasztott, melyet az alkoholteszter is igazolt, mert pozitív értéket jelzett. A sofőrt az egyenruhások elfogták, majd további mintavételre előállították, ellene büntetőeljárást kezdeményeztek. Az eljárás során a rendőrök a férfit járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszeg Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek - közölte a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!