Frissen Zalából

2022.01.29. 09:15

Fékezése ellenére nekihajtott az előtte megálló autónak egy férfi Zalakomárban

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel, és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 25 éves zalakarosi férfi közlekedett személygépjárművel 2022. január 28-án 10 óra 55 perckor Zalakomár belterületén, az Árpád utcában, Balatonmagyaród irányába, amikor későn észlelte az előtte, vele azonos irányba közlekedő, majd forgalmi okból megálló 62 éves balatonmagyaródi nő által vezetett személyautót, és fékezése ellenére hátulról nekiütközött. A baleset következtében a gépkocsit vezető nő megsérült, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány hét személyt fogott el, közülük ötöt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, hármat pedig mintavétel céljából. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!