Megsérült

2022.01.11. 08:41

Épp kanyarodott a biciklis Kanizsán, mikor előzni kezdték: összeütköztek

Egy 66 éves helyi nő közlekedett kerékpárral 2022. január 10-én 13 óra 30 perckor Nagykanizsán a Kodály Zoltán utcán, a Rózsa utca irányából a Hevesi Sándor utca irányába.

Forrás: police.hu

Forras: police.hu

Amikor a menetiránya szerint bal oldalon található gyalogos járdára fel kívánt hajtani, kerékpárjával a képzeletbeli felezővonalhoz húzódott és bal kezével jelezte a kanyarodási szándékát. Kanyarodásának megkezdése előtt azonban nem győződött meg arról, hogy kerékpárjának előzését bal oldalról már megkezdte egy 40 éves nagykanizsai nő az általa vezetett személyautóval. A kerékpáros a jármű oldalának ütközött, és elesett. A biciklis megsérült, a gépjárműben anyagi kár keletkezett - közölte a police.hu. 

 

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a nagykanizsai rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában