Frissen Zalából

2022.01.20. 11:54

Eltiltották, mégis vezetett a becsehelyi férfi

Ittas járművezetésért eltiltották, egy évvel később megint ittas állapotban motorozott, amikor a rendőrök megállították ellenőrzésre. A 47 éves becsehelyi férfi ellen nemrég emeltek vádat.

Arany Gábor

Forrás: Illusztráció

A rendőrjárőr 2021. szeptember 23-án este kilenc óra előtt nem sokkal állította meg ellenőrzésre Becsehelyen a Kossuth utcában  a Simson segédmotor-kerékpárral Letenye felé tartó 47 éves, helybeli férfit, aki  vezetői engedélyt nem tudott átadni, az alkoholteszter pedig közepes-enyhe ittasságot jelzett nála. Ráadásul az adatai ellenőrzésekor kiderült, miszerint egy évvel korábban ittas járművezetés miatt a kanizsai járásbíróság  jogerősen  22 hónapra eltiltotta a közúti járművezetéstől, ám erre a férfi nem volt tekintettel.


A megyei főügyészségi sajtószóvivő, dr. Pirger Csaba közlése szerint a becsehelyi férfi ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette, valamint járművezetés ittas állapotban vétség miatt emelt vádat a kanizsai járási ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!