Frissen Zalából

2021.12.27. 08:39

Két személyi sérüléssel járó baleset is történt Zala megye útjain az elmúlt 24 órában

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel, és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 22 éves keszthelyi férfi közlekedett egy személygépkocsival 2021. december 26-án délután a 7543-as számú úton Rádiháza irányából Gutorfölde felé, amikor a 11-es kilométerszelvényhez érve egy jobbra ívelő útkanyarulatban megcsúszott, a jobb oldali füves útpadkára sodródott, majd egy fatuskónak ütközött, és felborult. A balesetben a gépjárművezető és 19 éves gutorföldi utasa megsérültek, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

Egy 24 éves nagykanizsai férfi közlekedett 23 óra 30 perckor Eszteregnyén a Kossuth utcában a 7-es számú főút irányából Obornak felé, amikor letért az úttestről és a menetirány szerinti jobb oldalon található beton hídgyűrűnek ütközött neki, majd tovább haladva, egy másik beton hídgyűrűnek is nekiment és egy vízelvezető árokban állt meg. A balesetben a férfi megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány öt személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök három főt állítottak elő, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés egy esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában