Frissen Zalából

2021.12.16. 12:06

Árokba hajtott egy autós a 7543-as számú úton Páka és Ortaháza között

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 26 éves ortaházi férfi közlekedett egy személygépkocsival 2021. december 15-én 15 óra 55 perckor a 7543-as számú úton Páka irányából Ortaháza felé. Amikor a 20-as kilométerszelvényhez ért, figyelmetlensége miatt letért a jobb oldali füves útpadkára, ahol a járművével megcsúszott, majd átsodródott a menetiránya szerinti baloldalra és az ott lévő vízelvezető árok falának ütközve a gépkocsi tetején megpördülve, orral az úttest irányába érte el nyugalmi helyzetét. A balesetben a sofőr megsérült – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A zalai rendőrök egy főt állítottak elő. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!