Frissen Zalából

2021.10.14. 13:41

Vadkenderből nyugtató tea? Hihetetlen, mivel védekezett a kábítószer birtoklással gyanúsított zalai férfi

A zalai rendőrök kábítószer birtoklással gyanúsítják a férfit.

police.hu

Fotó: police.hu

2021. október 13-án 12 órakor a keszthelyi rendőrök megjelentek egy zalavári lakóháznál, mivel feltételezhető volt, hogy az ingatlanban kábítószergyanús anyagok találhatóak. Botanikus szakértő jelenlétében lefolytatott ellenőrzés során a lakóházhoz tartozó melléképületből 3 tő kannabisz került elő, továbbá a lakrészében lefoglalásra került 2 csomag, feltehetően kábítószernek minősülő por állagú anyag. Az ott tartózkodó 28 éves cserszegtomaji férfival szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

Fotó: police.hu

A férfit a rendőrök elfogták, és előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra, ahol kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Fotó: police.hu

A gyanúsított az eljárás során azzal védekezett, hogy a vadkenderből nyugtató teát kívánt főzni, a tőle lefoglalt fehér por pedig koffein, aceton és sebbenzin keveréke, melyet csupán kíváncsiságból vegyített – adta hírül a police.hu.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában