Frissen Zalából

2021.10.21. 12:53

Több alkalommal is lebukott az a zalai férfi, aki eltiltás hatálya alatt ült a volán mögé

A nagykanizsai rendőrök őrizetbe vették.

police.hu

A rendőrök első alkalommal 2021. október 15-én azonosították azt a 41 éves sármelléki férfit egy Nagykanizsán található töltőállomáson, akit a Keszthelyi Járásbíróság jogerős döntése alapján eltiltotta a járművezetéstől. A benzinkút biztonsági kameráinak felvételei alapján kétséget kizáróan megállapították, hogy a járművet érkezéskor a férfi vezette, majd távozáskor szintén ő ült a volán mögé és hajtott el a gépjárművel. A sofőrt előállították a Nagykanizsa Rendőrkapitányságra, ahol a vétséget elismerte.

Az esetet követően a sármelléki lakos 2021. október 19-én Zalakomáron, a Petőfi Sándor utcában személyautójával közlekedve futott bele a rendőrökbe, akik igazoltatták és megállapították, hogy ismét eltiltás hatálya alatt vezetett. Előállították és kihallgatták.

Két nappal később Nagykanizsa, Városkapu körúton újfent megállították és igazoltatták a 41 éves járművezetőt, aki ezúttal felkészült volt, és más nevére kiállított személyi igazolvánnyal és vezetői engedéllyel próbálta igazolni magát, azonban a rendőrök megállapították a valós személyazonosságát. A férfinek ezúttal járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése mellett közokirat-hamisítás bűntett elkövetése miatt is felelnie kell, akit a nagykanizsai rendőrök egy héten belül háromszor is előállítottak és őrizetbevételét is elrendelték – írja a police.hu

Kiemelt képünk illusztráció / pixabay

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!