Frissen Zalából

2021.10.12. 18:00

Bűnmegelőzési vetélkedőt hirdet az idősek hónapja alkalmával a Zala megyei rendőrség

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság az idősek hónapja alkalmával bűnmegelőzési vetélkedőt tart október 25-én, melynek célja az idősek áldozattá válásának megelőzése.

ZMRFK

Forrás: police.hu

A vetélkedő során Zalaegerszeg belvárosában egy rövid, nem megerőltető séta során kell végigjárni a kijelölt állomásokat, ahol vagyonvédelemmel, áldozatvédelemmel kapcsolatos feladatokat megoldva lehet teljesíteni a programot.

A program időpontja: 2021. október 25., 10.00-14.00 óráig (esőnap: október 27.)

Helyszíne: Zalaegerszeg belvárosa

Nevezni lehet: 4-5 fős nyugdíjasokból álló csapattal

A csapatok a belvárosi séta során olyan bűnmegelőzési információkkal gazdagodnak, melyek segítségével sokat tehetnek saját biztonságuk növelése érdekében. A vetélkedő teljesítéséhez előzetes ismeretek nem szükségesek. A versenytáv lesétálása és a feladatok megoldása 1-2 órát vesz igénybe.

Fotó: ZMRFK

Az első három helyezett csapat jutalmazásban részesül: I. díj: belépő a Hévízi Tófürdőbe 5 fő részére, II. díj: vacsora egy zalaegerszegi étteremben 5 fő részére, III. díj: ajándékcsomag.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon szereplő adatok megadásával lehet, melyet a [email protected] e-mail címre kérünk elküldeni. A jelentkező csapatok a vetélkedő előtt további információkat kapnak az általuk megadott e-mail címre.

A jelentkezési lap letölthető innen: belvarosi_seta_jelentkezesi_lap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában