Frissen Zalából

2021.09.26. 09:15

Ittasan ült volán mögé a zalaegerszegi férfi

A zalaegerszegi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki egy járművezetőt.

police.hu

Fotó: Shutterstock

Egy 34 éves helyi férfi közlekedett személygépkocsival 2021. szeptember 4-én délelőtt Zalaegerszegen, a Sport utcában, amikor a rendőrök megállították, és ellenőrizték. Az intézkedés során a gépjármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott.

A sofőrt további mintavétel céljából az illetékes rendőrkapitányságra előállították, majd a mérési eredmények alapján az eljárás során gyanúsítottként hallgatták ki.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás esetében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek - írja a police.hu.

Rendkívül fontos, hogy aki alkoholt ivott, ne vezessen gépjárművet! Tartsák be a közúti közlekedésre vonatkozó előírásokat, közlekedjenek figyelmesen és szabályosan!

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában