Frissen Zalából

2021.09.04. 17:29

Halálos karambol történt Galamboknál – Frissítve

Lezárták az érintett útszakaszt a baleset miatt.

Horváth-Balogh Attila

Fotó: Gergely Szilárd

Frissítve

Helyszíni információink szerint a balesetben elhunyt járművezető Kanizsa felől érkezve Galambok felé tartott és a balra kanyarodó sávba sorolt be, miközben előtte a kereszteződésben egy lovas kocsi haladt át Galambokról Zalaszentjakab irányába, amely takarta a szemből, a Balaton felől érkező városi terepjárót. Ezt követően a két jármű frontálisan ütközött. Úgy tudjuk, a lovas kocsival elhajtottak a helyszínről.

Fotó: Gergely Szilárd

Előzmény:

Három gépkocsi ütközött össze Galambok térségében, a 7-es főút és a Honvéd út kereszteződésében. Információk szerint ketten az autókba szorultak. A balesethez a zalakarosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek, az érintett útszakaszt teljesen lezárták. – írja a KATVED.

A balesetben az egyik gépjárművezető egy 79 éves zalakarosi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a másik gépjármű vezetője pedig megsérült. – tájékoztat a police.hu

Fotó: Gergely Szilárd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában