Frissen Zalából

2021.09.15. 18:15

Biztonságos nyári szezont zártak, Zalakaroson értékelt a bizottság

Szerdán tartották a Karos Korzó rendezvényközpontban a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság szezonzáró értekezletét.

Horváth-Balogh Attila

Novák Ferenc elismerően szólt a rendőrök munkájáról

Forrás: Zalai Hírlap

Fotó: Horváth-Balogh Attila

Az eseményen az érintett települések polgármesterei és rendőri vezetői vettek részt, továbbá mások mellett az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója, dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy. Novák Ferenc, Zalakaros polgármestere köszöntőjében úgy fogalmazott: a fürdőváros a közbiztonság szempontjából kegyelmi állapotban van. Az ország egyik legbiztonságosabb települése, annak ellenére, hogy évről évre rengeteg turista fordul meg Zalakaroson. A bűncselekmények száma elenyésző, köszönhetően a jól működő rendőrőrsnek, hangzott el.

Novák Ferenc elismerően szólt a rendőrök munkájáról
Fotó: Horváth-Balogh Attila / Zalai Hírlap

A köszöntő után zárt ülést tartottak, melynek végén Szakál Ferenc alezredes, a Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság titkára lapunknak azt nyilatkozta: büszkék rá, hogy a pandémia után ugrásszerűen megnövekvő turizmus közepette is valamennyi szakterületen sikerült helytállni a rendőri erőknek a Balaton környékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában