Frissen Zalából

2021.07.03. 10:13

Cserbenhagyás miatt kérik az állampolgárok segítségét a keszthelyi rendőrök

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

police.hu

Fotó: pixabay.com

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 20040/710/2021. bűnügyi számon folytat eljárást cserbenhagyás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Egy ismeretlen személy 2021. július 1-jén 12 óra 20 perc körül egy ismeretlen forgalmi rendszámú Renault típusú nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel közlekedett a 71-es számú főúton Keszthely irányából Balatonszentgyörgy felé.

Amikor a 114-es kilométerszelvényhez ért, egy mezőgazdasági vontató előzősének befejezése közben a bal oldali visszapillantó tükrével nekiütközött a vele szemben, szabályosan közlekedő nyerges vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvény bal oldali külső visszapillantó tükrének.

Az ütközést követően a balesetet okozó személy adatainak hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Keszthelyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-83-312-234-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. – írja a police.hu

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában