Frissen Zalából

2021.06.03. 09:54

Sosem volt jogsija, mégis volán mögé ült a zalaapáti férfi

A szabálysértőt 72 órán belül bíróság elé állítják.

police.hu

Fotó: police.hu

A Keszthelyi Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2021. június 2-án délután Zalaapátiban, a József Attila utcában állítottak meg egy személyautóval közlekedő helyi lakost. A 21 éves férfi igazoltatása során megállapították, hogy vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett, de ennek ellenére vett részt járművével a közúti forgalomban.

Az egyenruhások a sofőrt előállították, majd engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették, és a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy amennyiben a közúti ellenőrzés során megállapítást nyer, hogy a járművezető az általa vezetett, engedélyhez kötött jármű vezetésére hatósági engedéllyel nem rendelkezik, úgy az egyes szabálysértésekről szóló 2012. évi II. törvény értelmében, ezen szabálysértés elkövetése akár hatvan napig történő elzárással, vagy háromszázezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható. – írja a police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában