Frissen Zalából

2021.06.09. 16:15

Kigyulladt egy mozdony Zalaszentivánon, áll a vasúti forgalom – Frissítve

A vasútállomásra riasztották a tűzoltókat.

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, MTI

Fotó: pixabay.com

Tűz keletkezett egy mozdonyban szerda délután Zalaszentivánon, a vasútállomáson. A jármű alsó része gyulladt ki. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az egységek hűtik a még izzó részeket, és hőkamerával átvizsgálják a mozdonyt - tájékoztatott a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A MÁV a honlapján arról adott hírt, hogy a Szombathely-Zalaegerszeg vonalon, Zalaszentiván állomáson nem közlekedhetnek a vonatok. A MÁV-Start pótlóbuszt rendelt a helyszínre, a busz Zalaegerszeg és Pókaszepetk között szállítja az utasokat.

Az átszállás érinti a Pécs-Szombathely közötti Pannónia InterRégió vonatokat, az InterCity vonatok közül a Zalaegerszegről a Déli pályaudvarra 15.49-kor indult Göcsej InterCityt, valamint a Déli pályaudvarról Zalaegerszegre tartó 964-es számú Göcsej IC utasait is.

Az arra utazóknak jelentősen hosszabb menetidővel kell számolniuk – közölte a vasúttársaság.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában