Frissen Zalából

2021.06.01. 10:25

Alkoholfogyasztást jelzett a szonda a zalai sofőröknél

Szeszesital-fogyasztás után ültek autóba a megalapozott gyanú alapján a zalai férfiak.

police.hu

A nagykanizsai járőrök 2021. május 21-én, a délutáni órákban igazoltattak egy személyautóval közlekedő helyi férfit Nagykanizsán, a Rózsa utcában. Az 55 éves sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott.

Ugyancsak alkoholfogyasztást jelzett a szonda annak a 34 éves helyi sofőr esetében, akit az egyenruhások igazoltattak szintén 2021. május 21-én, de már az esti órákban a dél-zalai városban.

Ittas állapotban vezette autóját az a 69 éves murakeresztúri lakos is, akit másnap délelőtt ellenőriztek a körzeti megbízottak Nagykanizsán, a Bajcsai úton.

A férfiakat a rendőrök további mintavételre előállították, a mérési eredmények alapján mindhárom esetben büntetőeljárás indult.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsa Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában