Frissen Zalából

2021.04.14. 09:57

Illegális bulik a kijárási tilalom ellenére? – Utánajártunk mi a helyzet Zala megyében

A pandémia alatt a közösségi oldalakon megszaporodott azon csoportok száma, ahol a kijárási tilalom ellenére hirdetik az illegális házibulikat. Na de mi a helyzet Zala megyében? Utánajártunk!

zaol.hu

A közelmúltban a Metropol számolt be róla, hogy rábukkantak egy közel 20 ezer tagot számláló közösségre a Facebookon, ahol illegális házibulikat hirdetnek szórakozásra kiéhezett fiataloknak. Egy ilyen bulira csapott le a rendőrség nemrég Budapesten, a VI. kerületben, a Teréz körúton. Megkérdeztük a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot, történt-e hasonló eset Zalában, valamint arról is érdeklődtünk, tud-e a rendőrség zalai buliszervező csoportól.

A Zala MRFK sajtóosztályától azt a választ kaptuk, hogy hasonló eset a múlt hét folyamán történt Zalaegerszegen, igaz nem egy lakásban, hanem egy vendéglátóhelyen kapták el a bulizókat.

Mint írták, április 10-én 18 óra 20 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre, hogy egy zalaegerszegi vendéglátó üzletben hangos zene szól, és több ember tartózkodik ott. A helyszínen 25 fővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki. Az üzemeltető ellen közigazgatási eljárást kezdeményeztek, a vendéglátó üzletet 6 hónapra bezárták.

A rendőrség e mellett közölte: egyelőre nincs tudomásuk zalai buliszervező csoportról.

Kiemelt kép: Illusztráció

Előzmény:

" data-width="500" data-show-text="true">

">25-en szórakoztak a vendéglátóegységben. 👇

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában