vádemelés

2021.02.15. 11:26

Ittasan vezettek autót

A nagykanizsai rendőrök befejezték annak a két férfinak az ügyét, akik ittas állapotban vezették gépjárművüket. Zala Megyei Rendőr-főkapitányság 2021. 02. 15., h – 10:55 A nagykanizsai rendőrök befejezték annak a két férfinak az ügyét, akik ittas állapotban vezették gépjárművüket.

zaol.hu

Fotó: police.hu

Az egyenruhások még a hónap elején Nagykanizsán a Vár utcában ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsival közlekedő 50 éves kerkaszentkirályi férfit.

Pár nappal később szintén abben az utcában ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő 42 éves fityeházi férfit.

Az igazoltatások során az egyenruhások alkoholtesztert alkalmaztak a gépjárművezetőkkel szemben, ami mindkét esetben pozitív értékeket jelzett, ezért további mintavétel céljából a két sofőrt előállították, majd járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak ellenük.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyekben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában