két alkalommal is érkezett bejelentés

2020.12.09. 15:00

Őrizetbe vették a várvölgyi garázdát a keszthelyi rendőrök

Két napon belül kétszer is garázdálkodott a 30 éves várvölgyi férfi, a keszthelyi rendőrök őrizetbe vették.

police.hu

Forrás: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. december 6-án 18 óra 55 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Keszthelyen, a Vásár téren két férfi megtámadott egy személyt, akit megütöttek, és egyikük késsel is megfenyegette. A percek alatt kiérkező járőrök a helyszínen elfogták azt a testvérpárt, akik szóváltás után bántalmazták áldozatukat, majd előállításukat követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket garázdaság és könnyű testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Másnap, a keszthelyi Bem József utcából érkezett bejelentés a rendőrségre a kora esti órákban, hogy a testvérpár egyik tagja megtámadta az előző napon bántalmazott személy társaságában lévő egyik rokonát, folyamatosan szidalmazta és a nála lévő késsel megfenyegette, és próbálta megszúrni.

Fotó: police.hu

A magáról megfeledkezett 30 éves várvölgyi férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra. Garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására – olvasható a police.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában