Baleset Eszteregnyén

2020.09.28. 12:02

Megrongálta a légkábelt, majd elhagyta a helyszínt – Keresik a zalai rendőrök

A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

police.hu

Fotó: pixabay.com

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a 20000/7070/2020. általános számon indított eljárást egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset miatt.

Eszteregnyén, a Petőfi Sándor utcában közlekedett egy ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú, magasabb felépítményű járművével 2020. szeptember 25-én 6 óra körül, amikor nekiütközött az úttest felett keresztben átívelő telekommunikációs légkábelnek, amit megrongált. A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt adatainak hátrahagyása nélkül elhagyta – közölte a police.hu.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában