szeméremsértés

2020.07.15. 12:38

„Mutogatós” ellen emelt vádat a Keszthelyi Járási Ügyészség

A 25 éves, büntetett előéletű terhelt 2019. április 21-én 13:30 óra körüli időpontban a Keszthely és Hévíz közötti kerékpárúton haladt gyalogosan Hévíz irányába a keszthelyi Új Köztemető melletti szakaszon, amikor szemből elhaladt mellette az ott kocogó sértett nő.

Zala Megyei Főügyészség

Fotó: pixabay.com

A terhelt ekkor hirtelen megfordulva a sértett után ment, akit pár méteren belül utolért, majd mögötte leguggolva egy hirtelen mozdulattal átkarolta a sértett mindkét combját, miközben fejét a combjai közé nyomta. A rémült sértett kiáltásától a terhelt elmenekült a helyszínről.

Szeméremsértő magatartása – amely a saját nemi vágyának kielégítését szolgálta – alkalmas volt a sértett emberi méltóságának megsértésére.

2019. július 16-án reggel 08:30 óra körüli időpontban a terhelt Keszthelyen járt a Fodor utca és Gagarin utca közötti utcarészben, ahol felfigyelt rá, hogy gyalogosan egyedül halad felé egy nő. A terhelt ekkor saját nemi vágyának kielégítése céljából a sértettől mintegy 6-8 méter távolságra a nadrágját a csípője alá tolva elővette nemi szervét és kifejezetten a sértett felé fordulva önkielégítésbe kezdett.

A sértett ezt észlelve megijedt és megbotránkozott, majd egy másik irányba távozott a helyszínről.

A terhelt 2019. augusztus 11-én 14:30 óra körüli időpontban Keszthelyen, a Gagarin utcában haladt gyalogosan a Vaszary Kolos utca irányába, amikor sietős léptekkel megközelítette a járdán előtte gyalogló nőt és egy hirtelen mozdulattal hátulról átkarolta a sértett combjait, majd a saját nemi vágyának kielégítése céljából fejét a sértett fenéktájékához nyomta.

A sértett sikoltozására a terhelt azonnal elfutott a helyszínről. Magatartása alkalmas volt a sértett emberi méltóságának megsértésére.

A Keszthelyi Járási Ügyészség többrendbeli szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat a terhelttel szemben és pénzbüntetés kiszabására tett indítványt.

Kiemelt képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában