éppen előzött

2020.07.30. 07:39

Mezőgazdasági vontatóval ütközött a Zalaszántó felé tartó motoros – súlyos sérülést szenvedett – Frissítve

Egy 22 éves férfi közlekedett szerdán 14:40-kor egy John Deere típusú mezőgazdasági vontatóval a 7327-es számú úton Cserszegtomaj irányából Zalaszántó felé.

police.hu

Fotó: police.hu

Haladása során egy útkereszteződéshez érve balra kanyarodott, ekkor összeütközött a vele azonos irányban haladó, előzésben lévő 27 éves nő által vezetett Suzuki motorkerékpárral. Az ütközés következtében a motorkerékpár egy murvás területre csapódott, vezetője az úttestre esett. A balesetben a motoros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – súlyos sérülést szenvedett – közölte a police.hu.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy fokozottan figyeljenek a kanyarodás szabályainak betartására, mert több közlekedési baleset kiváltó oka ezen szabályok megszegése. Nagyon fontos, hogy mielőtt a járművezető irányt változtat, annak megkezdése előtt meg kell győződnie arról, hogy az előzésébe vagy kikerülésébe nem kezdett-e bele más jármű, illetve elsőbbséget kell adnia a szemből érkezőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában