zéró tolerancia

2020.06.28. 11:03

Bíróság elé állítják azt a zalakarosi sofőrt, aki ittasan vezetett Galambokon

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal zárta le egy 49 éves férfi ügyét.

police.hu

Fotó: police.hu

Mercedes típusú személyautóval közlekedett egy zalakarosi férfi 2020. június 20-án 22 óra 20 perckor Galambokon, a Honvéd utcában, amikor a rendőrök igazoltatták.

Az egyenruhások alkoholszondát is alkalmaztak a sofőrrel szemben, ami pozitív értéket mutatott, ezért a férfit elfogták, majd további mintavétel céljából előállították.

A nagykanizsai rendőrök a 49 éves zalakarosi férfivel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldték az illetékes ügyészségre – írja a police.hu.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan vagy vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt járművet vezet, az elfogadhatatlan kockázatot vállal és ezzel saját, illetve mások életét és testi épségét is veszélyezteti!

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában