Átadták az iratokat

2020.05.25. 14:57

Bódult állapotban vezetett a zalaapáti nő

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 28 éves zalaapáti nővel szemben folytatott.

police.hu

A járőrök 2019. október 13-án 13 óra 40 perckor Zalaegerszeg belterületén igazoltattak egy személyautóval közlekedő 28 éves zalaapáti nőt. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott, és bódult állapotban vezeti járművét, így további mintavétel céljából előállították a helyi orvosi ügyeletre, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott, ezért a vezetői engedélyét elvették. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján a nő a cselekmény elkövetésekor bódult állapotban vezette gépkocsiját, ezért a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészségnek – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában