vádemelési javaslat

2020.01.19. 10:36

Eltette a bankautomatában talált pénzt a kanizsai asszony

A zalai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak a nagykanizsai nő ellen.

police.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 60 éves helyi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a nő 2019. október 8-án a déli órákban egy nagykanizsai bevásárlóközpont épületében elhelyezett bankjegyautomata pénzkiadó nyílásában talált 150 ezer forintot. A készpénzt egy korábbi pénzfelvételt végrehajtó személy hagyta ott, melyet a megtaláló jogtalanul eltulajdonított, azt a hatóságnak nem adta át – adta hírül a police.hu.

A rendőrök a nyomozás során beazonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható nőt, aki kihallgatásán beismerte tettét. A jogtalanul eltulajdonított 150 ezer forint nagy részét a gyanúsított elköltötte, nála 40 ezer forintot a rendőrök lefoglaltak, melyet a sértettnek átadtak.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyben keletkezett iratokat átadták az ügyészségnek.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában