Elcsalták

2019.05.04. 07:00

Viszonya miatt bántalmazták a fiatalembert Várfölde határában

Szerelmi kalandból lett súlyos testi sértés, kifosztás, személyi szabadság megsértése – három férfit helyezett előzetes letartóztatásba pénteken az egerszegi járásbíróság. Információink szerint egy 29, egy 27, valamint egy 21 éves férfi telefonos üzenetekkel Várfölde határába csalt egy fiatalembert május elsején.

Arany Gábor

Fotó: Shutterstock

A Várfölde határába csalt 23 éves fiatalember a trió egyik tagjának feleségével folytatott szerelmi viszonyt. A fiatalembert bekényszerítették az autójukba, elvették a mobiltelefonját, majd félreeső helyre vitték. Az ott kialakult heves szóváltásban többször megütötték a férfit, akinek eltört az orrcsontja.

A történtek miatt személyi szabadság megsértése, kifosztás és testi sértés gyanújával indult nyomozás, a három férfit a rendőrök pénteken őrizetbe vették. A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba tájékoztatása szerint az egerszegi járási ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte a három férfi előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!