sűrűn vonultak a tűzoltók

2019.05.13. 07:59

Pusztított az erős szél Zalában: kidőlt fák okoztak gondot (frissítve)

A viharos erejű szél sok munkát adott a zalai, illetve a somogyi tűzoltóknak.

Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, MTI

Fotó: pixabay.com

A Zala megyei Surdra kidőlt fához riasztották a tűzoltókat. Muraszemenyén a főútról, míg Murakeresztúron a vasúti sínekről távolítottak el fatörzseket.

Megsérült a felsővezeték Nagyrécse és Zalaszentjakab között hétfőn hajnalban, ezért ideiglenesen szünetel a vonatforgalom a két állomás között – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel. Urbán Attila azt írta, hogy várhatóan késő délelőttre ismét menetrend szerint közlekednek majd a vonatok a Székesfehérvár-Nagykanizsa-Gyékényes vonalon.

Nagykanizsán, a Szekeres József utcában és Zalakaroson, a Gyógyfürdő téren például gépkocsira dőlt fa. Keszthelyen, a Deák Ferenc utcában, Sármelléken, a Kossuth Lajos utcában, valamint Nagykanizsán a Munkás utcában úttestre borult fa.

A somogyi Marcaliban vezetékre zuhant egy vastag ág, amelyet a város hivatásos egysége darabolt fel. Kéthelyen, a Balaton utcában egy kerítésre dőlt fa eltávolításán dolgoznak.

Kiemelt képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában