Szemtanú

2018.12.16. 11:30

Baleset szemtanúit keresi a nagykanizsai rendőrség

A nagykanizsai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

police.hu

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20030/9238/2018. általános számon indított eljárást egy anyagi káros közlekedési baleset miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 8-án 10 óra és december 9-én 13 óra között, Nagykanizsán a Szent József téren ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér színű járművel közlekedve nekiütközött egy parkolóban álló, fekete Volkswagen Golfnak – áll a police.hu felhívásában.

Az ütközést követően az ismeretlen személy a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül távozott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában