Súlyos testi sértés

2018.02.16. 14:30

Gyenesdiási vita orrtöréssel

A Keszthelyi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy gyenesdiási fiatalemberrel szemben, aki szóváltást követően eltörte vitapartnere orrát.

police.hu

A Keszthelyi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 19 éves gyenesdiási fiatalember ellen.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2017. augusztus 15-én 23 óra körül egy balatongyöröki vendéglátóhely előtt – hangos szóváltást követően – megütötte, majd megfejelte egy kortársát, aki a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 19 éves gyenesdiási férfi ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában