Lezárt akta

2018.01.21. 10:29

Ausztriába jártak lopni

A Keszthelyi Rendőrkapitányság vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást egy 31 éves sümegi és egy 30 éves zalabéri férfi, valamint öt társuk ellen.

Police.hu

Fotó: Police.hu

A gyanú szerint a férfiak 2015. október 8. és 2016. február 25. közötti időszakban zömében Ausztria területén, a határhoz közeli településeken lakóházakba, tárolókba törtek be, ahonnan fűnyírókat, láncfűrészeket, kisgépeket, kerékpárokat, motorokat, több tucat könnyűfém felnit és más értékes tárgyakat loptak el azért, hogy azokat Magyarországon értékesítsék.

A gyanúsítottak a lopással több, mint 10 millió forint kárt okoztak.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 31 éves sümegi és a 30 éves zalabéri férfiak, valamint öt társuk ellen lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Fotó: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában