A legrosszabb búvóhely

2017.11.21. 13:00

Kocsmában bújt el a rendőrök elől egy kamionsofőr

Ittas vezetés gyanúja is felmerült egy érdi kamionosnál, aki nem tudott elbújni a zalai rendőrök elől.

police.hu

Fotó: police.hu

A Közlekedési Felügyelet munkatársai 2017. november 20-án 16 óra 10 perckor a zalai rendőrök segítségét kérték, mivel Teskándon egy kamion sofőrje az ellenőrzése közben a közeli mezőgazdasági területen keresztül elmenekült. A helyszínre érkező járőröket egy órán belül a szomszédos Babosdöbréte körzeti megbízottja értesítette, hogy az italozóban megtalálta a teherautó vezetőjét.

Az 56 éves érdi férfi adatainak ellenőrzése során kiderült, hogy több bírósági határozat is hatályban van, melyekben jogerősen eltiltották őt a járművezetéstől.

Fotó: police.hu

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások mintavétel végett előállították, majd szabálysértési őrizetbe vették. Ellene a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon járművezetés ittas állapotban vétség és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!