Kovács Károly Városépítő Program

2023.06.01. 19:30

Parkolókat hoztak létre és újítottak fel Zalaegerszegen

Befejeződött a parkoló felújítása a Landorhegyi út 18/A számú ház előtt, a Kovács Károly Városépítő Programból finanszírozott beruházásról a helyszínen tartottak csütörtökön tájékoztató.

Arany Gábor

Szilasi Gábor (b) és Balaicz Zoltán a tájékoztatón

Fotó: Arany Gábor

Mint Szilasi Gábor önkormányzati képviselő elmondta, a térségben 2019 óta számos helyen bővítettek, illetve újítottak fel gépjárműparkolókat. Most a Landorhegyi út 18/A előtti leromlott állapotú, kövezett burkolatú terület került sorra, ez körbeszegélyezett aszfaltburkolatot kapott, a könnyebb megközelítés érdekében a behajtót kiszélesítették, és immár tíz gépkocsit fogad a parkoló. Balaicz Zoltán polgármester a beruházás kapcsán hangsúlyozta az arányos városfejlesztés fontosságát. Ennek jegyében a Kovács Károly városépítő program támogatásával a lakossági igények figyelembevételével 15 milliárd forintból 91 helyszínen valósul meg 2024 végéig út, járda, parkoló felújítása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!