A kormány továbbra is a béke mellett áll

2023.06.09. 12:30

Nagy Bálint szerint a baloldali képviselők helyben is háborúpártiak

„A dollárbaloldal vezetői nyílt háborús uszításba kezdtek”, szögezte le Nagy Bálint államtitkár, Keszthely és térsége országgyűlési képviselője.

Péter B. Árpád

Nagy Bálint: A baloldal tovább folytatja a háborúpárti nyomásgyakorlást

Fotó: Halász Gábor

A politikus sajtótájékoztatóján emlékeztetett: Karácsony Gergely egy országos televízióban arról beszélt, Magyarország háborúban áll Oroszországgal, majd idézte a baloldal politikusait, például Gyurcsány Ferencet, aki szerint „háborúban fegyver kell a kézbe”.

– Sajnos, ők helyben is a béke ellen áskálódnak – tette hozzá Nagy Bálint –, erre a Gyurcsány vezette baloldal képviselői megkapták az utasítást. Cserszegtomajon például először le akarták venni napirendről a békepárti határozat elfogadását, majd miután ezt a józanabb képviselők nem engedték, a szavazáson Elekes István és a DK-s testületi tag sem szavazta meg az előterjesztést. Keszthelyen pedig a baloldaliak nem vettek részt a voksolásban.

A képviselő hangsúlyozta: fontos, hogy „minden alkalmat megragadjunk és kiálljunk a béke mellett, ugyanakkor a baloldal tovább folytatja a háborúpárti nyomásgyakorlást”. A Fidesz-KDNP azonban továbbra is kiáll a magyar emberek érdekeiért, szögezte le Nagy Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!