Pályázni lehet

2023.04.24. 12:30

Támogatást kap Zalalövőn a tömegsport és a közművelődés

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően ezúttal is támogatni kívánja Zalalövő város önkormányzata azokat a közművelődési és tömegsport jellegű rendezvényeket, melyek széles körben szólítják meg a település lakosságát. Ennek érdekében a kulturális és népjóléti bizottság két külön pályázati felhívást tett közzé.

Gyuricza Ferenc

Forrás: pixabay.com

A pályázatok annak a keretösszegnek a felhasználására irányulnak, melyet a 2023-as költségvetési rendelet megalkotásakor különített el a város önkormányzata, s melynek szétosztását a bizottság határkörébe utalta. A rendelkezésre álló összeg mind a közművelődési, mind a tömegsport céljára 200 ezer forint, egy-egy célra maximálisan 40 ezer forintos támogatás igényelhető. Pályázatot április 19-től folyamatosan, a rendelkezésre álló keretösszeg kimerüléséig, de legkésőbb 2023. október 31-ig nyújthatnak be a programokat szervező természetes vagy jogi személyek. Az igények elbírálása folyamatos. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!