Igazi kincs

2022.11.25. 13:07

Óriási siker: Debrecen és Szeged után Zalakaros lett a legvonzóbb település Magyarországon

Az idei évben 10. születésnapját ünnepló Év Szállása és Turizmus Kiválóságai Gálát rendezték meg csütörtökön a fővárosi Bálna kulturális, vendéglátó és kereskedelmi központban. Zalakaros az Év Turisztikai Települése versenyen 3. helyezett lett.

Benedek Bálint

A zalakarosi csapat a díjátadón, az egyik zsűritaggal, balról: Végh Andor, Véghné Tislér Ivett, Hegedüs Attila zsűritag, Czimondor Nándor, Hajmási Nóra és Tóth Zoltán.

Forrás: ZH

A megmérettetésben a vendégvélemények mellett a verseny szakmai zsűrijének értékelései is alapul szolgáltak.

Az elmúlt időszakot kihívások, előre nem látott nehézségek tarkították, így még nagyobb jelentőséggel bír a turisztika szektorban elért siker. Ezúttal 500 település közül választották ki a három díjazottat. Debrecen és Szeged után Zalakaros lett a legvonzóbb település Magyarországon. Az elismerést Czimondor Nándor alpolgármester és csapata, köztük Végh Andor, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója, Véghné Tislér Ivett, Hajmási Nóra és Tóth Zoltán hoteltulajdonosok vették át.

Az átadón elhangzott: a díj ékes bizonyítéka annak, hogy a virágos kisváros nemcsak a helyieknek igazi kincs, de az ide látogató vendégek számára is izgalmas, gyönyörű és különleges. Az elmúlt években lezajlott fejlesztéseknek köszönhetően Zalakaros egész éves turisztikai célponttá nőtte ki magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!