Ingatlanbazár

2022.03.05. 13:19

0 Ft-ért kínálják a kehidakustányi kápolnát?

Jó eséllyel valamilyen formai hibára bukkantunk. Mindenesetre az alábbi felhívás alapján ingyen elvihető a megye egyetlen, eladásra szánt imaháza…

zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlanbazar.hu blogja egy évvel ezelőtt írt a lehetőségről, az akkori hirdetés 44,88 millió forintos vételárat jelölt meg. Úgy fest, az infláció ebben az esetben szokatlan irányban működött… Íme a jelenlegi hirdetés: 

 

“Balatontól karnyújtásnyira, a gyógyvizek ölelésében eladó egy 2008-ban épült és felszentelt kápolna. Egyedülálló lehetőség azon számára, akik különleges ingatlant keresnek. Az ingatlan csodálatos erdei környezetben található, tartozik hozzá mintegy 2000 m2-es gondozott, parkosított terület, villany és járható út. A kápolna magánszemély tulajdonában, per- és tehermentes, tulajdoni lapja szerint zártkert besorolású. A kápolna, mint lehetséges vallási, meditációs, vagy családi temetkezési hely különösen szép és nyugodt, félig erdővel körülvett tisztáson áll, mely tökéletesen alkalmas hely nyugalmat, lelki békét, természet közeliséget keresők számára. [...]”

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!