információ

2021.12.02. 19:00

Online kérdőív a klímavédelemről

December végéig még van lehetőség részt venni hazánk klíma- és természetvédelmi témájú online felmérésében, a kitöltés határideje ugyanis egy hónappal meghosszabbodik.

ZH

Ezt jelentette be Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott, valamint Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) körforgásos gazdaság fejlesztéséért, energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára.

- Fontos, hogy a párbeszéd minél több résztvevővel valósuljon meg, hiszen a klímaváltozás és a természetvédelem kiemelt ügyünk. A magyar emberek egészen az év végéig bezárólag oszthatják meg gondolataikat az országot érintő környezetvédelmi kérdésekkel kapcsolatosan – mondta az ITM közleménye szerint Steiner Attila államtitkár. A kormány tizennegyedik alkalommal fordul az emberekhez, és kéri ki a véleményüket a mindennapjaikat, ezúttal a hazai környezetpolitikát meghatározó kérdésekben.

- Most közösen dönthetünk arról, hogyan számoljuk fel az illegális hulladéklerakókat, hogyan szorítsuk vissza a műanyag palackok használatát, hogyan népszerűsítsük a megújuló energiát, és milyen szerepet szánjunk a zöldenergiának a hazai közlekedésben – hangsúlyozta az államtitkár. A kérdőív a www.zold. kormany.hu oldalon tölthető ki december 31-ig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában