Álláskereső

2019.08.29. 18:00

Szakács, pincér, kőműves... – Mutatjuk Zala megye legfrissebb álláslehetőségeit!

Régóta munkát keresel, vagy csak szimplán váltanál? Mutatjuk milyen lehetőségeid vannak a megyében!

zaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Gorodenkoff

Portást, húsipari szak-, és betanított munkást keres egy húsipari cég kilimáni telephelyére, több műszakos munkarendbe. A cég a versenyképes jövedelem mellett hosszú távú, biztos munkalehetőséget és utazási költségtérítést is biztosít. Részletekért kattints ide!

Ha mindig egy menő hotelben szerettél volna dolgozni, most lehetőséged van rá. Egy négycsillagos alsópáhoki hotel recepcióst keres teljes munkaidős, éves állásra a modernizált szépség- és egészségközpontjába. A német nyelvtudás, a számítógépes ismeretek és a jó kapcsolatteremtő valamint problémamegoldó készség elvárás, a szakmai tapasztalat és a kozmetikusi végzettség előnyt jelent. Részletek ITT.

Szakácsok figyelem! Egy zalakarosi hotel keres új munkatársakat szakács és szobalány munkakörben. Előbbihez a szakirányú végzettség elvárás, míg utóbbihoz a szállodában szerzett gyakorlat előnyt jelent. Ha érdekel valamelyik lehetőség, IDE kattints!

Egy dinamikusan fejlődő zalaegerszegi vállalkozás keres kertészt és kőműves szakmunkást, valamint 2 főt segédmunkás beosztásba. A munka főleg azoknak ajánlott, akik szeretnek a szabadban dolgozni, igényesek a munkájukra és bírják is a fizikai terhelést. Előny a „B” kategóriás jogosítvány és az érettségi vagy szakirányú végzettség! Részletek ITT.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!