szakmai díj

2019.05.29. 07:00

Két zalait tüntetett ki a közgazdasági társaság

Magas szintű elismerésekben kifejezett megtiszteltetés érte a zalai közgazdászok szakmai ­családját.

Arany Horváth Zsuzsa

Dr. Csanádi Ágnes és Kámán János a budai Vár tudásközpontjában Fotó: MKT zalai szervezete

A Magyar Közgazdasági Társaság elnöksége a társaság megalapításának 125. évfordulója alkalmából az MKT első elnökéről elnevezett Láng Lajos-díjat adományozta Kámán Jánosnak, a zalai Pylon-94 Kft. ügyvezető igazgatójának, az MKT Zala Megyei Szervezete elnökségi tagjának, sok évtizedes szakmai tevékenységének, valamint a megyei szervezet érdekében végzett munkájának elismeréseként. Kámán János 2011-ben Zala Megye Fejlesztéséért Díjat vehetett át. Az általa vezetett cég a város meghatározó gazdasági egysége, ezért több városi elismerésben is részesült idén év elején.

Dr. Csanádi Ágnes és Kámán János a budai Vár tudásközpontjában
Fotó: MKT zalai szervezete

A Magyar Közgazdasági Társaság a jeles évfordulója alkalmából Közgazdász Nagydíjat adományozott dr. Csanádi Ágnes főiskolai docensnek, a Budapesti Gazdasági Egyetem Zalaegerszegi Gazdálkodási Kara tanszékvezetőjének, az MKT Zala Megyei Szervezete alelnökének, több évtizedes szakmai tevékenységének, valamint a megyei szervezet érdekében végzett kiemelkedő munkájának elismeréseként. Dr. Csanádi Ágnes Közgazdász-díjat nyert el a társaságtól 2008-ban, Zalaegerszegért díjat pedig Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésétől 2010-ben kapott. Munkája mellett hosszú évek óta részt vesz a zalai karitatív gyűjtőmunkákban, a megyei kórház onkológiai alapítványának aktivistája.

A díjak átadására május 24-én került sor Budapesten a budai Várban lévő Tudás Házában, az úgynevezett „Bölcs Várban”. A díjazottakkal később szakmai munkájukat bemutató interjú megjelentetését tervezzük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!