Fejlesztések

2019.01.02. 10:00

Vizesblokkot kapnak a nagykanizsai sportszálló szobái

Komoly átalakítások zajlanak a Mindenki Sportpályáján lévő sportszállón, ahol a még komfort nélküli szobákban zuhanyzót és mellékhelyiséget alakítanak ki.

Pásztor András

Dolgoznak a fürdők kialakításán

Fotó: Szakony Attila

A Mindenki Sportpályája üzemeltetését az év elején vette át a VIA Kanizsa Zrt. Rövid időn belül elkezdődött a sportpályák felújítása, majd a sportszálló emeleti részén, az északi szárnyban lévő szobák átalakításával folytatódott a munka.

Dolgoznak a fürdők kialakításán
Fotó: Szakony Attila

– Tavasszal az északi szárny­ban lévő szobáknál már megoldottuk a saját zuhanyzó és mellékhelyiség kialakítását, most pedig a déli szárnyban végezzük ugyanezt a feladatot – mondta Fitos István vezérigazgató, és hozzátette: a mai kor elvárásai megkövetelték ezt a beruházást. S bár két szobát „fel kellett áldozni”, a megmaradók a vizesblokkokkal könnyebben kiadhatók. A beruházás ötmillió forintba kerül, miután minden fürdőszobához külön kellett kiépíteni a gépészetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!