A 2017-es TOP 100

2018.11.06. 18:50

Bemutatták a tavalyi év 100 legnagyobb zalai vállalkozásáról szóló kiadványt

Zalaegerszegen, a városi önkormányzat dísztermében kedden délután zajlott le az a gazdasági konferencia, amelyen bemutatták a Zala megye legnagyobb cégeiről szóló TOP 100 Zala megye gazdasága című kiadványt.

Hajdu Péter

Fotó: Pezzetta Umberto

A NAV Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Zalai Hírlap együttműködésével létrejött kiadvány immár hetedik alkalommal kerülhet a gazdasági élet szereplőinek és a megye gazdasága iránt érdeklődő olvasók kezébe.

A Zala megyei TOP 100 a megyében működő 100 legnagyobb vállalkozást állítja sorrendbe, a 2017-es nettó árbevételük alapján, továbbá az 50 legnagyobb foglakoztatót is felsorakoztatja. Mindezeknél azonban jóval több, hasznos gazdasági információ is megtalálható benne.

Fotó: Pezzetta Umberto

A rendezvény házigazdája, Mazzag Ferenc, a megyei kamara elnöke nyitotta meg a rendezvényt, s szólt a megyében működő vállalkozások helyzetéről. Elmondta, a kiadványban megjelenő írások eddig is minden évben kiemeltek egy-egy jelentős gazdasági ágat. Idén a tematikus tartalmak bemutató írásai a környezetvédelem és vízgazdálkodás területén működő ismert zalai vállalkozásokról szólnak.

A TOP 100 kiadványt bemutató gazdasági konferencián előadást tartott Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos, dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint dr. Kaszás Anita, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Zala Megyei Adó- és Vámigazgatósága igazgatója. A gazdasági konferencia Vezér Dávid, a Mediaworks Hungary Zrt. regionális értékesítési vezetőjének végszavával, illetve Pácsonyi Imre, a megyei önkormányzat alelnökének pohárköszöntőjével ért véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!