GE

2017.11.09. 07:00

Modern Gyárak Éjszakája program, Nagykanizsán is

A dél-zalai város is csatlakozik az országszerte meghirdetett Modern Gyárak Éjszakája programhoz.

Zalai Hírlap

A kezdeményezés keretében a GE nagykanizsai fényforrásgyára egy estére megnyitja kapuit a látogatók előtt november 17-én, tájékoztatták lapunkat a szervezők.

Idén novemberben az ipari szektor meghatározó szereplői is bekapcsolódnak az éjszakai nyitvatartások népszerű eseménysorozataiba. A Modern Gyárak Éjszakája program célja, hogy az üzemek összefogásával irányítsa rá a figyelmet a korszerű technológiákon alapuló ipar rohamos fejlődésére, valamint találkozási pontot hozzon létre a gyárak és a lakosság között.

A program keretén belül a résztvevők november 17-én 16 és 22 óra között tekinthetik meg Magyarország legkorszerűbb üzemeit. A Dél-Dunántúli régióból, Zala megyéből elsőként Nagykanizsa csatlakozott a kezdeményezéshez, hogy rávilágítson a környék ipari kompetenciáira és sikertörténeteire.

A helyi önkormányzattal együttműködésben a GE Fényforrás üzletághoz tartozó nagykanizsai gyár vesz részt a Modern Gyárak Éjszakája programban, bepillantást engedve a legmodernebb megoldásokba.

A programmal kapcsolatban Dénes Sándor polgármester úgy fogalmazott:

- Nagykanizsa hosszú ideje sikeresen működik együtt olyan globális vállalatokkal, mint a GE, ahol a legkorszerűbb ipari megoldások segítségével gyártanak magas minőségű termékeket a világpiacra. A város által megvalósított, modern üzleti és pénzügyi infrastruktúra vonzó környezetet biztosít a már betelepült és a területen vállalkozni kívánók számára egyaránt.

Nagykanizsa versenyképességének növelésével szeretnénk biztosítani az itt élők boldogulását, valamint elősegíteni a tehetségek kibontakozását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!