Tündérszépek 2020

2019.09.12. 08:00

Zsidró Tamás: Nyerő a barna, félhosszú frizura

Továbbra is várjuk a jelentkezéseket a Tündérszépek versenyére. Zsidró Tamás mesterfodrász rengeteg megmérettetésen volt zsűritag és fodrász, ha valaki, ő biztosan tudja, milyen frizurával indulnak a győztesek.

borsonline.hu

A mesterfodrász szerint nyerő a versenyen, ha látszódik a váll, és a haj nem takarja a nyak szép ívét

Fotó: Facebook

A hajak hosszúságában mi a jellemző a versenyeken?

A leggyakoribb a váll alá érő, félhosszú és a hátközépig érő, hosszú haj. A hosszabbat már nagyon nehéz egy verseny előtt az öltözőben rendbe rakni, ezért nem ja­vasolt nagyon.

Mi a helyzet a hajszí­nekkel?

Magyarországon egy időben nagyon sok fekete hajú lány jelentkezett. Ha a világversenyeket nézzük, korábban sok szőke indult, ma már jellemzőbb a natúr, természetes barna szín. Tavaly és tavaly-előtt is egyébként ázsiai vagy dél-amerikai lány volt a győztes, de ez nem divat kérdése, egyszerűen így alakult. Éppen mostanában egy világversenyen megint egy szőke, északi lányt választottak legszebbnek.

A mesterfodrász szerint nyerő a versenyen, ha látszódik a váll, és a haj nem takarja a nyak szép ívét Fotó: Facebook

Mit tud a fodrász hozzátenni a sikerhez egy verseny előtt az öltözőben?

Igazíthat a frizurán, és ha valaki maximálisan bízik bennünk, egy speciális szerrel fel szoktuk fényesíteni a hajat, amitől látványosabb, izgalmasabb lesz.

LEGYEN ÖN A 2020-AS TÜNDÉRSZÉPE!

Keressük az ország legszebb lányát. Már lehet jelentkezni a 2020-as Tündérszépe szépségversenyre. Ha ön vagy rokona elmúlt 16 éves, de még nem lépte át a 30-at, itt a re­mek alkalom, hogy megmutassa magát! Nem kell mást tennie, csak felkeresni a www.tunderszepek.hu weboldalt, kitölteni a jelentkezést, bejelölni, hogy melyik megye színében szeretne indulni, és feltölteni magáról pár fotót. Ha úgy érzi, a képei nem túl minőségiek ahhoz, hogy jól szerepeljen, csak ikszelje be a jelentkezés során azt, hogy ingyenes profi fotósorozatot igényel! Itt az ugródeszka, hogy megismerje az egész ország, ráadásul értékes ajándékok és utazások várnak a legszebbekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!